Airco in het appartement nodig?

Appartementen kunnen ‘s zomers heel warm worden. Daarom is airco in het appartement zeker geen overbodige luxe! AquaConsult plaatst jaarlijks heel wat monoblock aircosystemen in appartementsgebouwen en duplexwoningen. Dit type airco-installatie is bijzonder populair voor appartementen om verschillende redenen.

Voordelen van een monoblock airco in een appartement

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan een airco-installatie zonder buitenunit in het appartementsgebouw. Dit zijn enkele van de vele troeven:

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Monoblock is veel goedkoper dan een airco splitsysteem

AquaConsult plaatst diverse soorten monoblock aircosystemen: Innova monoblock (ook bekend als Aircoheater).

Airco zonder buitenunit kopen

Overweeg je om een airco zonder buitenunit te kopen? Een verstandig idee: met dit type airco vind je de beste prijs-kwaliteit. Het betreft een lucht-lucht warmtepomp waar zelfs een ionisator aan kan gekoppeld worden. Dat is één van de troeven van de aircosystemen zonder buitenunit van AquaConsult: wij bieden de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Onze airco ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Airco-installatie

Prijs van monoblock aircosysteem

Overweeg je de plaatsing van een monoblock airco zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.