Airco zonder buitenunit laten plaatsen?

Er zijn verschillende monoblock airco’s zonder buitenunit op de markt die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben. Een monoblock airco systeem is een installatie waarbij geen buitenunit is: ideaal voor op appartementen of simpelweg woningen waar je geen lelijke buitenunit wil zien op de gevel.

Dit artikel bespreekt de voordelen van een dergelijke airco zonder buitenunit en de prijzen.

Voordelen van een airco zonder buitenunit

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan een airco-installatie zonder buitenunit. Dit zijn enkele van de vele troeven:

 

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Monoblock is veel goedkoper dan een airco splitsysteem

Airco zonder buitenunit kopen

Overweeg je om een airco zonder buitenunit te kopen? Een verstandig idee: met dit type airco vind je de beste prijs-kwaliteit. Het betreft een lucht-lucht warmtepomp waar zelfs een ionisator aan kan gekoppeld worden. Dat is één van de troeven van de aircosystemen zonder buitenunit van AquaConsult: wij bieden de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Onze ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Airco-installatie

Prijs van monoblock aircosysteem

Overweeg je de plaatsing van een monoblock airco zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.