Innova-Aircoheater 2.0: prijs en voordelen

Veel mensen kiezen voor het plaatsen van de Aircoheater: een van de meest veelzijdige monoblock aircosystemen die bestaat. Niet enkel kan dit aircosysteem koelen en verwarmen: ook ventileren behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen de Aircoheaters door AquaConsult geleverd optioneel ook voorzien worden van een extra ionisatiemodule voor luchtzuivering.

Dit artikel bespreekt de prijzen van de Innova-Aircoheater 2.0.

Voordelen van de Innova-Aircoheater 2.0.

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan het plaatsen van de Innova-Aircoheater 2.0. Dit zijn enkele van de vele troeven:

 

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Innova-Aircoheater 2.0 is veel goedkoper dan een traditioneel airco splitsysteem met buitenunit (maar even doeltreffend)

Innova-Aircoheater 2.0 prijs berekenen

De prijs van de Innova-Aircoheater 2.0. is afhankelijk van hoeveel toestellen gewenst zijn en het vermogen van het toestel. De prijzen variëren van periode tot periode, afhankelijk van vraag en aanbod op de markt.

Om onze laatste aangepaste prijs te kennen ten opzichte van onze concurrenten, raadpleegt u best onze aircospecialist via onderstaand formulier. Deze beschikt steeds over de meest recente informatie want de marktprijs varieert naargelang de periode in het seizoen en de wisselwerking tussen vraag en aanbod.

AquaConsult biedt echter gegarandeerd de laagste prijs garantie: vindt u toch een lagere prijs, dan betalen wij dit verschil terug zonder vragen.

Airco-installatie

Prijs van monoblock aircosysteem

Overweeg je de plaatsing van een monoblock airco zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.