Aircoheater laten plaatsen?

De Innova-Aircoheater is de allerbeste monoblock airco die vandaag op de markt beschikbaar is.

Er zijn verschillende monoblock airco’s zonder buitenunit op de markt die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben. Het airconditioning systeem van het type Innova-Aircoheater (ook bekend als Innova 2.0) is een installatie waarbij geen buitenunit is: ideaal voor op appartementen of simpelweg woningen waar je geen lelijke buitenunit wil zien op de gevel.

Dit artikel bespreekt de voordelen van een Innova-Aircoheater zonder buitenunit en de prijzen.

Voordelen van de Innova-Aircoheater

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan een de Innova-Aircoheater zonder buitenunit. Dit zijn enkele van de vele troeven:

 

  1. Unieke lucht-lucht warmtepomp technologie
  2. Geen zichtbare buitenunit
  3. Eenvoudig te installeren
  4. Beperkt ruimteverlies
  5. Monoblock is veel goedkoper dan een airco splitsysteem
  6. Innova-Aircoheater 2.0. heeft de beste prijzen

Aircoheater zonder buitenunit kopen

Overweeg je om een Aircoheater te kopen? Een verstandig idee: met dit type airco vind je de beste prijs-kwaliteit. Het betreft een monoblock airco zonder buitenunit waar zelfs een airco luchtionisator aan kan gekoppeld worden. Dat is één van de troeven van de aircosystemen zonder buitenunit van AquaConsult: wij bieden de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Onze ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Airco-installatie

Prijs van Aircoheater

Overweeg je de plaatsing van een Innova-Aircoheater zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.