Aquaconsult: gecertificeerde Airco-installateurs

Wil je een airconditioning laten plaatsen in een nieuwbouw, renovatie of bedrijfsgebouw? Aquaconsult heeft een jarenlange ervaring in de verkoop en de installatie van aircosystemen. We zijn een merkonafhankelijk airco-installateur: dat betekent dat we enkel met de beste systemen werken voor elke specifieke situatie.

Enkele kenmerken van onze aircosystemen:

  1. Ze zijn verkrijgbaar aan de beste prijs;
  2. Ze voldoen aan de strengste milieu-eisen;
  3. Energiezuinigste airco-installaties;
  4. Altijd een gratis werfbezoek (nodig voor de berekening van de aircovereisten voor de ruimte)
Airco installateurs Aquaconsult

Goedkoop is vaak duur

Zoek je een betrouwbare airco-installateur? Dan zit je bij Aquaconsult goed: erkende airco vakmannen met een jarenlange ervaring.

Wij hebben tientallen aircosystemen in ons gamma die allemaal voldoen aan de strenge criteria van energiezuinigheid (laag verbruik), duurzaamheid (niet snel kapot) en onderhoudsvriendelijkheid (gemakkelijk te onderhouden).

Hierbij zoeken wij naar het beste evenwicht in prijs/kwaliteit.

Bij AquaConsult kies je voor een airco met warmtepomp

Aquaconsult is als airco-installateur dé expert in klimaatbeheer via aircosystemen (afkoeling in de zomer en bijverwarming in de winter). Veel airco’s kunnen bijverwarmen door innovatieve warmtepomp technologie. Onze airco’s zijn bovendien ook mooi qua design en installatie. Geen lelijke toestellen die de ruimte ontsieren, maar mooie, elegante oplossingen die in harmonie zijn met het interieur.

Benieuwd naar meer? Vraag dan vrijblijvend naar onze infobrochures.

Vraag hier een gratis Airco berekening