Innova 2.0 met FCU laten plaatsen?

Het 2.0 + FCU model combineert de airco en warmtepomp met een aan de centrale verwarming aan te sluiten radiator die met de ingebouwde stille ventilator de warme lucht verspreidt.

Deze combinatie is eenvoudig te installeren, het aanbrengen van de ventilatiegaten en het aansluiten van de stroomvoorziening en wateraansluiting volstaan om de 2.0 + FCU te laten werken.

Voordelen van een airco zonder buitenunit (met of zonder FCU)

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan een monoblock airco-installatie zonder buitenunit. De airco kan voorzien worden van FCU-technologie maar ook zonder deze technologie blijft de airco van Innova bijzonder geavanceerd en mijlenver vooruit op de concurrentie.

Dit zijn enkele van de vele troeven:

 

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Monoblock is veel goedkoper dan een airco splitsysteem

Airco zonder buitenunit kopen

Overweeg je om een airco zonder buitenunit te kopen? Een verstandig idee: met dit type airco vind je de beste prijs-kwaliteit. Het betreft een lucht-lucht warmtepomp waar zelfs een ionisator aan kan gekoppeld worden. Dat is één van de troeven van de aircosystemen zonder buitenunit van AquaConsult: wij bieden de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Onze ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Airco-installatie

Prijs van monoblock aircosysteem

Overweeg je de plaatsing van een monoblock airco zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.