Innova 2.0 inverter 12HP Airco zonder buitenunit

De Innova 2.0 inverter 12HP is één van de meest gekochte monoblock airco’s zonder buitenunit op de markt.

De mensen dit de Innova 2.0 aankopen kiezen voor dit type monoblock airco omwille van de praktische installatie, de veelzijdige functies, het lage verbruik en natuurlijk de afwezigheid van een onfraaie buitenunit.

De Innova 2.0 kan met andere woorden volledig functioneren zonder een extra buiteninstallatie aan de gevel.

Voordelen van een Innova 2.0 zonder buitenunit

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan de Innova 2.0 Inverter airco-installatie met de technologie van een geavanceerde lucht-lucht warmtepomp.

Dit zijn enkele van de vele troeven van de Innova monoblock 2.0 Inverter:

 

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Monoblock is veel goedkoper dan een airco splitsysteem

 

Het 2.0 systeem van innova + FCU combineert de airco met warmtepomp met een aan de centrale verwarming aan te sluiten radiator die met de ingebouwde stille ventilator de warme lucht verspreidt.

Innova 2.0 Inverter: wat is deze technologie?

Overweeg je om een Innova 2.0 Inverter zonder buitenunit te kopen? Een verstandig idee: de zeer stille Innova 2.0 bezit Inverter technologie die de ruimte nog sneller koelt en bovendien extra energie bespaart van zodra de ruimte op de gewenste temperatuur is.

De Innova 2.0 kan de ruimte (bij een buitentemperatuur tot 0 graden Celcius) ook verwarmen met behulp van een warmtepomp.

Ionisatie ook mogelijk met Innova 2.0 Inverter

Aan de Innova Inverter aircosystemen kan eveneens een ionisatiesysteem gekoppeld worden.

Dat is één van de troeven van de Innova airco-installaties van AquaConsult: wij bieden de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Onze ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Airco-installatie

Prijs van Innova Inverter Aircosysteem

Overweeg je de plaatsing van een Innova Inverter airco zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.