IZI Cool: Airco zonder buitenunit

IZI Cool: dat zijn geavanceerde airco’s zonder buitenunit. AquaConsult biedt dit type airco-installaties aan en gaat zelfs een stap verder dan de klassieke monoblock airco. Onze aircosystemen kunnen bovenop de standaard functies uitgerust worden met additionele luchtzuiveringsmodules. Zo biedt ons aircosysteem de mogelijkheid om hier een ionisatiemodule aan toe te voegen. Dat is ideaal tegen allergieën of tegen onzuivere lucht in bijvoorbeeld verkeersrijke woonzones.

Wil je een IZI Cool aircosysteem aanschaffen? Neem dan zeker contact op met de AquaConsult aircospecialisten.

Voordelen van een IZI Cool

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan een lucht-lucht gedreven airco-installatie zonder buitenunit van IZI Cool. Dit zijn enkele van de vele troeven:

 

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Monoblock is veel goedkoper dan een airco splitsysteem
Airco-installatie

Prijs van monoblock aircosysteem

Overweeg je de plaatsing van een monoblock airco zonder buitenunit zoals de Innova monoblock – ook bekend als Aircoheater? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.