Lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen?

Er zijn verschillende lucht-lucht warmtepompen op de markt die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben.

Een lucht-lucht warmtepomp staat ook bekend als een monoblock airco systeem: een airco-installatie waarbij geen buitenunit is. Deze opstelling is niet enkel ideaal voor op appartementen, maar ook bijzonder populair bij mensen die hun gevel graag mooi houden zonder een lelijke buitenunit.

Dit artikel bespreekt de voordelen van een dergelijke lucht-lucht warmtepomp installatie zonder buitenunit.

Voordelen van een lucht-lucht warmtepomp zonder buitenunit

Airco installateurs Aquaconsult

Er zijn ontzettend veel voordelen aan een lucht-lucht warmtepomp zonder buitenunit. Dit zijn enkele van de vele troeven:

 

  1. Een lucht-lucht warmtepomp is beschikbaar zonder zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Lucht-lucht warmtepomp is veel goedkoper dan een airco splitsysteem
  5. In de zomer kan je met de lucht-lucht warmtepomp, in combinatie met de digitale teller (bij zonnepanelen) gratis het huis koelen op kosten van de zon.

Lucht-lucht warmtepomp kopen

Overweeg je om een lucht-lucht warmtepomp te kopen? Een verstandig idee: met dit type airco vind je de beste prijs-kwaliteit.

AquaConsult is gespecialiseerd in airco’s zonder buitenunits met deze lucht-lucht warmtepomp technologie. Ook kunnen onze lucht-lucht warmtepompen gekoppeld worden met ionisatoren. Dat zijn één van de troeven van AquaConsult: wij bieden de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Onze ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Ons meest verkochte type lucht-lucht warmtepomp is de Innova monoblock. Deze heeft de beste reviews (en is ook bekend onder de naam Aircoheater).

Airco-installatie

Prijs van lucht-lucht warmtepomp

Overweeg je de plaatsing van een monoblock airco zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.