Heb je last van opstijgend vocht in je huis in Gent?

Aquaconsult bezoekt in Gent regelmatig woningen die te maken krijgen met opstijgend vocht. Dat kan vele oorzaken hebben maar weet dat je niet alleen bent: meer dan 1 op 4 Gentenaars heeft een woning waarin zich opstijgend vocht voordoet.

Opstijgend vocht is een vochtprobleem dat regelmatig voorkomt. Hierdoor benutten veel Vlaamse huizen niet hun volle potentieel. Een veelvoorkomende oorzaak is een verouderde structuur van de woning. Er zijn gevallen waarbij de waterkering na vele decennia niet meer goed functioneert. Hierdoor ziet het grondvocht kans om te stijgen via de poriën van de zwakke punten in de muren.

Vraag hier een gratis vochtdiagnose in Gent

Vochtproblemen op verschillende locaties

Vochtproblemen kunnen op verschillende plekken in huis voorkomen: de kelder, badkamer, slaapkamer of woonkamer. Als het probleem zich voordoet op het gelijkvloers, is er vaak sprake van opstijgend vocht of schimmels.

Afhankelijk van de regio zijn sommige locaties in de woning gevoeliger dan andere. In Gent hebben veel kelders bijvoorbeeld last van vochtproblemen.

Wanneer het vochtprobleem zich op hogere verdiepingen voordoet, is de kans groter dat je te maken hebt met doorslaand vocht of problemen met het dak.

VRAAG HIER EEN GRATIS EXPERTISEVERSLAG AAN

Wat doet de vochtexpert?

Problemen met vocht in de woning laten zich meestal zien door vochtige plekken op binnenmuren, op het dak of klamme plekken met een hoge vochtigheid. Zie je een vochtplek verschijnen op de binnenmuur? Dan is de kans groot dat hier opstijgend vocht te vinden is.  Schakel zo snel mogelijk een vochtexpert uit regio Gent  in, want vochtproblemen gaan nooit vanzelf voorbij.

De prijs van vochtbestrijding in 2020

Wat kost vochtbestrijding? Dat is een vraag die vele mensen zich natuurlijk stellen, ook in regio Gent krijgen we regelmatig deze vraag. Een antwoord hierop is echter afhankelijk van het soort oplossing waarnaar je zoekt. Neem bijvoorbeeld vochtige kelders: hier kan je kiezen voor een drainage of een kelderdichting. Beiden hebben een andere prijs. Begin daarom met het downloaden van onze gratis brochure met meer informatie over alle oplossingen en technieken.

Vochtbestrijding Gent
Aquaconsult troeven

+20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding is Aquaconsult de meest geschikte firma voor elk vochtprobleem. Lees meer.

Hoogste kwaliteit producten

Aquaconsult werkt enkel met de hoogste kwaliteit producten zoals injectieproducten en waterkeringsfolies. Vandaar biedt Aquaconsult ook uitzonderlijk brede garanties.

Elders goedkoper? Verschil terugbetaald

Aquaconsult werkt met heel competitieve prijzen. Als je elders toch een goedkopere offerte zou vinden, krijg je zonder enig probleem het verschil terugbetaald.

Vraag een gratis vochtdiagnose in Gent

Aan de hand van onderstaande gegevens komt een vochtexpert langs met professionele meettoestellen om de totaliteit van de vochtproblemen vast te stellen. Dit bezoek is altijd gratis en vrijblijvend. Laat je daarom zeker niet tegenhouden om deze vochtdiagnose zonder verplichtingen aan te vragen. Nadien neemt een erkend Aquaconsult vochtexpert contact met je op om te kijken wanneer een afspraak mogelijk is.