Innova AircoHeater 2.0. Zonder Buitenunit Met Ionisatie

AeroConsult is een nieuw onderdeel van AquaConsult en biedt als enige installateur in België Innova Aircoheater Monoblock systemen aan met ionisatie en luchtreiniging.

De Innova Aircoheater monoblock behoort tot de allerbeste monoblock airco’s op de markt. De Innova monoblock aircosystemen hebben geen ontsierende buitenunit en zijn dus elegant en praktisch in gebruik.

KOELING EN VERWARMING
BEDIENING VIA TOUCHSCREEN, AFSTANDSBEDIENING OF SMARTPHONE
SLECHTS 16 CM DIEPTE
VASTE BUITENROOSTERS

De Innova Aircoheater monoblock wordt door AeroConsult als enige aangeboden met ionisatie. Bezoek hier de website en bekijk meer productinformatie.

Tip: bekijk de gedetailleerde brochure via onderstaande afbeelding of deze link.

Voordelen van een Innova airco zonder buitenunit

De Aircoheater 2.0 koelt en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

Gemakkelijke installatie

De “Aircoheater 2.0” kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur.

Alles wat nodig is voor de installatie, zijnde montagesjabloon en bevestigingskit (A), de buizen voor de gaten (B) en de externe roosters (C), zit in de verpakking (met uitzondering natuurlijk van de boring en de boorkop).

De installatie is eenvoudiger dan met welk aircosysteem ook. De impact op de kwaliteit van het binnenklimaat is groot.

Vaste buitenroosters. Moderne bediening.

De “Aircoheater 2.0” heeft vaste buitenroosters. Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone.

Subliem design

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de “Aircoheater 2.0” verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Technische hoogstaand

1. De body van de aircoheater 2.0 is nu volledig in metaal. Sterk en robuust.

2. Dankzij het breed bedieningspaneel kan u iedere instelling gemakkelijk wijzigen. Tevens voorzien van een ingebouwde WIFI-ontvanger.

3. De condensatiebatterij heeft een hoge efficiëntie, met geïntegreerd verdampingseffect waardoor het rendement nog verbeterd wordt.

4. Compact doordacht ontwerp

1. Ook zijdelingse uitblaas mogelijk mits bijplaatsen van de zijdelingse uitblaaskit

Uitblaas rechterzijde (TC.5.95.0040).
Uitblaas linkerzijde (TC.5.95.0042).

 

A. Horizontale binnenunit.
B. Zijdelingse uitblaaskit.
C. Buitenroosters.

2. Vernevelaar (TC.5.95.0015)

Vraag gratis expertise