Innova AircoHeater 2.0. Zonder Buitenunit Met Ionisatie

AeroConsult is een nieuw onderdeel van AquaConsult en biedt als enige installateur in België Innova Aircoheater Monoblock systemen aan met ionisatie en luchtreiniging.

De Innova Aircoheater monoblock behoort tot de allerbeste monoblock airco’s op de markt. De Innova monoblock aircosystemen hebben geen ontsierende buitenunit en zijn dus elegant en praktisch in gebruik.

  • Koeling en verwarming
  • Bediening via touchscreen, afstandsbediening of smartphone
  • Slechts 16 cm diepte
  • Vaste buitenroosters

De Innova Aircoheater monoblock wordt door AeroConsult als enige aangeboden met ionisatie. Bezoek hier de website of bekijk de gedetailleerde brochure met meer productinformatie.

Voordelen van een Innova airco zonder buitenunit

De Aircoheater 2.0 koelt en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

Gemakkelijke installatie

De “Aircoheater 2.0” kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur.

Alles wat nodig is voor de installatie, zijnde montagesjabloon en bevestigingskit (A), de buizen voor de gaten (B) en de externe roosters (C), zit in de verpakking (met uitzondering natuurlijk van de boring en de boorkop).

De installatie is eenvoudiger dan met welk aircosysteem ook. De impact op de kwaliteit van het binnenklimaat is groot.

Waarom een Innova Monoblock Airco bestellen bij AquaConsult?

Beste prijs garantie

AquaConsult garandeert je de laagste prijs in België en Nederland. Kan je objectief een betere prijs aantonen die toepasselijk was op het moment dat je de airco bij ons aankocht? Dan betalen wij het verschil terug.

Gratis levering

Bestel je je Innova Monoblock Airco bij AquaConsult? Dan zijn de transportkosten binnen België inbegrepen. Dit is door de steeds meer stijgende energieprijzen eigenlijk een bijkomende korting.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot bepaalde andere leveranciers verplichten wij je niet tot een onderhoudscontract. Wij bieden je zelfs geen onderhoudscontract aan: onze Innova Monoblock Airco’s zijn onderhoudsarm; of zelfs onderhoudsvrij. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Snelle levering en afhalen mogelijk

Dankzij onze voorraad kunnen wij je erg snel helpen. Kies je voor de DIY installatie? Dan leveren wij je airco binnen de vijf dagen. Wil je de airco laten installeren door één van onze vakmannen? Dan kan je rekenen op een leveringstermijn van maximum twee weken.

Wil je sneller geholpen zijn? Dan kan je altijd zelf je airco komen afhalen van zodra we je betaling ontvangen hebben.

Met ionisatie naar een gezondere leefomgeving

Onze ionisatie toestellen elimineren vervuilende stoffen, pollen, fijnstof, virussen en bacteriën binnen in huis of op kantoor. Wij kunnen je arico uitrusten met het passende ionisatiesysteem zonder dat de lever- of plaatsingstermijn wordt beïnvloed.

De prijs voor deze ionisatiesystemen is beschikbaar op de webshop van AeroConsult; ons zusterbedrijf.

Vaste buitenroosters. Moderne bediening.

De “Aircoheater 2.0” heeft vaste buitenroosters. Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone.

Subliem design

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de “Aircoheater 2.0” verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Technische hoogstaand

1. De body van de aircoheater 2.0 is nu volledig in metaal. Sterk en robuust.

2. Dankzij het breed bedieningspaneel kan u iedere instelling gemakkelijk wijzigen. Tevens voorzien van een ingebouwde WIFI-ontvanger.

3. De condensatiebatterij heeft een hoge efficiëntie, met geïntegreerd verdampingseffect waardoor het rendement nog verbeterd wordt.

4. Compact doordacht ontwerp

1. Ook zijdelingse uitblaas mogelijk mits bijplaatsen van de zijdelingse uitblaaskit

Uitblaas rechterzijde (TC.5.95.0040).
Uitblaas linkerzijde (TC.5.95.0042).

 

A. Horizontale binnenunit.
B. Zijdelingse uitblaaskit.
C. Buitenroosters.

2. Vernevelaar (TC.5.95.0015)

Het afvoeren van condenswater kan soms een probleem vormen. Daarom is het mogelijk om een vernevelaar toe te voegen aan een meerprijs.

Vraag gratis expertise