Los je vochtprobleem op met gespreide betaling

Betaal op je eigen ritme met een financiering op maat

Definitief vochtproblemen oplossen is erg belangrijk om je woning en je gezondheid te beschermen, maar het kan soms prijzig uitvallen. Wil je de investering liever spreiden? Dat kan!

AquaConsult biedt je de mogelijkheid om je investering te spreiden over verschillende maanden dankzij onze ‘Home Improvement’ lening op afbetaling (*).

Contacteer ons voor een gratis expertise
Kelder waterdicht maken

Gespreid betalen met AquaConsult: de voordelen

Meteen genieten van je aankoop

Wij lossen je vochtproblemen direct voor je op; de afbetaling gebeurt nadien op jouw tempo. Je betaalt deze investering in vochtoplossingen of airco’s dus niet in één keer, maar verspreid over verschillende maanden.

Advies over je investering en krediet

Elk vochtprobleem eist een specifieke aanpak. Daarom is het belangrijk dat we langskomen voor een gratis expertise zodat we voorgoed komaf kunnen maken met je vochtproblemen. Wil je gebruik maken van onze ‘Home Improvement’ lening? Dan stellen we samen een afbetalingsplan op.

Tijdelijke actie (**): Jaarlijks Kosten Percentage van 0,00%

Dankzij deze tijdelijke actie kan je renteloos lenen. Je betaalt dan 30% van de totaalinvestering als voorschot. De rest van het saldo los je maandelijks af met een JKP van 0,00%. Dit geeft je heel wat meer financiële ruimte dan wanneer je het totaalbedrag in één keer moet betalen.

Kost het vochtprobleem oplossen bijvoorbeeld €5000 en je betaalt af op 24 maanden? Dan betaal je een voorschot van €1500 en betaal je de rest af gedurende 24 maanden met een maandelijks bedrag van €145,84.

Ik wil een gratis offerte met financiering op maat

Heb je vragen over de gespreide betaling?

Vraag ernaar tijdens je gratis expertise of bel onze gratis expertiselijn via 0800 67 120.

Aanbod onder voorbehoud van goedkeuring door de kredietgever.
Let op: geld lenen kost ook geld.

(*) Representatief voorbeeld van een gespreide betaling met een J.P.K : Lening op afbetaling “Home Improvement” voor een investering van 5.600 €. De prijs na betaling van het voorschot (1.680 € voorschot) bedraagt 3.920€, terugbetaalbaar in 24 maandelijkse aflossingen van 169,82 €. Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) bedraagt 1.99%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 1.99%. Het totaal terug te betalen bedrag : 4.075,70€. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v. , kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE445.781.316. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.. De adverteerder is VOVENTI BV (commerciële namen AquaConsult en AeroConsult), Agent in nevenfunctie, Vogelsanck 2A te 2970 Schilde, BTW BE715653231, RPR 0715.653.231.

(**) Onder voorbehoud van dossierkosten u aangerekend door de kredietgever.