VOCHTBESTRIJDING in Vlaanderen

Op zoek naar vochtbestrijding in jouw buurt? AquaConsult heeft experts in elke Vlaamse provincie. De field engineer het dichtst bij jou in de buurt, komt gratis langs voor een vochtdiagnose, zodat we het vochtprobleem in jouw huis professioneel kunnen aanpakken. We gaan voor een gezond huis voor iedereen, dankzij onze vochtbestrijding en onze ventilatie.

Heb je last van vochtige muren, zwarte schimmel of een ander vochtprobleem? We pakken het probleem aan in de kern, waardoor je een duurzame oplossing hebt voor al je vochtproblemen. AquaConsult gebruikt alleen producten van de allerbeste kwaliteit. Toch garanderen we een laagste prijs garantie.

Je vindt ons overal in Vlaanderen, dus ook in jouw buurt. Neem nu contact op met AquaConsult voor je gratis vochtexpertise.

Ontdek AquaConsult in al deze Vlaamse steden en gemeenten

Vraag meer info over onze vochtbestrijding technieken en aanpak

AquaConsult staat voor je klaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding, is AquaConsult nummer 1 in Vlaanderen. Vochtproblemen zijn vaak veel groter dan je denkt. De symptomen zoals vocht in de kelder, een muffe geur of loskomend behangpapier zijn maar het topje van de ijsberg. Het is dus enorm belangrijk dat je experts de juiste diagnose komt laten stellen. Want enkel de symptomen aanpakken, lost het probleem niet op.

AquaConsult antwoordt binnen de 24 uur op je aanvragen om je zo op de beste manier te helpen. Onze field engineers komen dan gratis bij je langs om samen met jou de beste oplossing voor jouw vochtprobleem te vinden.

Last van doorslaand vocht of een ander vochtprobleem? Neem nu contact op met AquaConsult en we helpen je met veel plezier verder.