Hoe is AquaConsult ontstaan?

Dankzij de jarenlange ervaring in projectontwikkeling en vastgoed met Porta Fortuna merkten we dat er vaak eenzelfde probleem terugkwam: vochtproblemen. Klanten van Porta Fortuna moesten telkens op zoek gaan naar een vochtbestrijdingbedrijf. We beslisten om exact die mensen te helpen.

Met AquaConsult bieden we onmiddellijk de hulp die ze nodig hebben. Zo zijn we langzaamaan uitgegroeid tot een vochtbestrijding bedrijf die actief is over heel Vlaanderen.

Onze missie

Onze missie is simpel: een gezond huis voor iedereen dankzij vochtbestrijding en ventilatie.

Vochtproblemen zijn erg nefast voor de gezondheid. Zo kan het ademhalingsproblemen veroorzaken, kan het allergieën opwekken en in de slechtste gevallen longontstekingen veroorzaken. Dankzij een goede vochtbestrijding kun je dat voorkomen.

De vochtproblemen die het meest slecht zijn voor de gezondheid, zijn schimmels en vochtige muren. Gelukkig hebben we met AquaConsult de expertise die nodig is om die problemen op te lossen.

Financiering op maat

Heb je last van een vochtprobleem, maar is de investering in een oplossing te groot? Geen probleem. Bij AquaConsult kan je dankzij de ‘Home Improvement’ lening die investering verspreid over verschillende maanden afbetalen.

Ionisatie in de strijd tegen het coronavirus

De ionisatietechnologie is nog maar eens een voorbeeld van hoe we onze missie willen volbrengen: dankzij deze technologie kunnen we de strijd aangaan met allergenen, virussen en stofdeeltjes. Na een blootstelling van 60 minuten aan de ionisatietechnologie, zijn het aantal deeltjes van virussen e.d. gedaald met maar liefst 90%! De producten die wij gebruiken werden goedgekeurd door de Belgische overheid in de strijd tegen het coronavirus.

Voor deze ionisatie technologie kan u terecht bij onze zusterfirma AeroConsult.

Kanaal Z zond een filmpje uit in het programma ‘Alle Zaken Op Een Rijtje’ waar ze kort en duidelijk uitleggen wat ionisatie precies is en hoe we jou kunnen helpen.

Onze waarden

Analyse

Onze field engineers komen langs bij jou thuis voor een gratis vochtdiagnose. Ze nemen professionele meetapparatuur mee zodat ze je exact kunnen vertellen wat het probleem is en hoe we dat probleem kunnen oplossen.

Expertise

Bij AquaConsult werken we alleen met de allerbeste vakmannen en de allerbeste producten. We garanderen je de beste kwaliteit aan de laagste prijs. We hebben meer dan 20 jaar ervaring.

Controle

Hebben we vochtbestrijdingswerken uitgevoerd bij jou thuis? Dan zorgen we ervoor dat het wel degelijk is opgelost; en dat de oplossing duurzaam is. We werken daarom dan ook met een garantie: geen resultaten? Dan krijg je je geld terug.

Waar vind je AquaConsult?

Je vindt AquaConsult over heel Vlaanderen. We zijn actief in alle Vlaamse provincies en we hebben meerdere field engineers per regio. Zo is er altijd wel iemand in jouw buurt en kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

AquaConsult reviews

We delen graag enkele reviews van onze klanten*. Zo weet je aan wat je je kan verwachten.

Wil je zelf beroep doen op AquaConsult? Vraag dan nu je gratis vochtdiagnose aan en onze field engineers komen met veel plezier bij je langs.

*De reviews zijn lichtjes aangepast om taalkundige redenen.

Bert Prossé via AquaConsult Antwerpen

★★★★★
Na een eerste zeer aangenaam contact met de heer Wim Mertens, hebben we al zeer snel beslist om met AquaConsult in zee te gaan. We konden een afspraak maken op korte termijn. Dankzij een vlotte communicatie met de technieker van dienst (over onder andere het tijdstip en de werkmethode) was de klus snel geklaard. Heel erg merci voor het propere en professionele werk.

En last but not least: wanneer je de klantendienst belt, krijg je echt vriendelijke mensen aan de lijn die alles in goede banen leiden. Ook voor hen een dikke pluim. We zijn zeer tevreden.

Bert Prossé via AquaConsult Antwerpen

Johan Pintelon via AquaConsult Kortrijk

★★★★★
Alle werken zijn zeer vlot stipt en professioneel uitgevoerd met oog voor het zo net mogelijk achterlaten van de werkplaatsen.

Johan Pintelon via AquaConsult Kortrijk

Edith De Bruyn via AquaConsult Gent

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de installatie van de airco Innova. AquaConsult biedt een goede service en is zeer klantvriendelijk. Ze komen langs bij u thuis, zijn niet opdringerig en geven u rustig de tijd om na te denken over uw beslissing. Ik voelde me direct vertrouwd bij meneer Peeters. De mensen die de airco zijn komen installeren zijn zeer beleefd en ruimen alles goed op. Ik zou AquaConsult dus zeker aanbevelen.

Edith De Bruyn via AquaConsult Gent

Gratis vochtdiagnose?

Vul onderstaande formulier in en een vochtexpert langs met professionele meettoestellen om de totaliteit van de vochtproblemen vast te stellen. Dit bezoek is steeds gratis en de offerte nadien volledig vrijblijvend. Laat je daarom zeker niet tegenhouden om deze vochtdiagnose aan te vragen via onze website. Nadien neemt AquaConsult contact met je op om te kijken wanneer een afspraak mogelijk is.