De geschikte vochtoplossing voor jouw vochtprobleem

Kamp jij met vocht in huis? Dan is het zeer raadzaam om dit vochtprobleem op te lossen door middel van de best passende vochtoplossing. Welke oplossing jij best laat uitvoeren, hangt sterk af van de oorzaak van het probleem. Elk vochtprobleem vereist namelijk een eigen vochtoplossing, en hierbij is een correcte diagnose van cruciaal belang. Laat je hiervoor bijstaan door een vochtexpert, zodat jij op de best mogelijke manier geholpen kan worden. Raadpleeg onze experten gratis en vrijblijvend.

 

Onze oplossingen voor vochtproblemen

AquaConsult werkt met een unieke niet-droog-geld-terug garantie: komt het vochtprobleem terug binnen de 20 jaar, dan krijg je je geld terug. Plan je liever een gratis expertise in? Neem nu contact op met AquaConsult en onze field engineers komen vrijblijvend bij je langs.

Ontdek al onze vochtoplossingen en de vochtproblemen die ze oplossen.

Opstijgend vocht is één van de meest courante vochtproblemen in Vlaanderen. Je muren injecteren is dé oplossing wanneer je te maken hebt met dit vochtprobleem.

LEES MEER

Één van de vele symptomen van vochtproblemen is het hebben van aangetast pleisterwerk. AquaConsult zorgt ervoor dat je pleisterwerk terug zo goed als nieuw is.

LEES MEER

Een vochtige kelder wordt gedicht met een bekuiping die alle grondwater en opstijgend vocht definitief tegenhoudt.

LEES MEER

Een minder radicale vochtbestrijdingstechniek in de kelder is een kelderdrainage. Hierbij wordt het insijpelend grondwater op een gecontroleerde manier gedraineerd.

LEES MEER

Een vaak onderschatte oplossing is ventilatie. Heel wat vochtproblemen, waaronder schimmels of condensatievocht, ontstaan dan ook bij een tekort aan ventilatie.

LEES MEER

Er zijn verschillende soorten vocht die elk hun eigen problemen veroorzaken en hun eigen oplossing eisen.

LEES MEER

Gevelimpregnatie is de beste vochtbestrijdingsmethode om doorslaand vocht aan te pakken.

LEES MEER

AquaConsult maakt betonnen muren terug kurkdroog door middel van betoninjecties.

LEES MEER

Meer informatie en brochure opvragen

Beantwoord de vragen hieronder en krijg op basis hiervan meer informatie en onze brochure.