OPLOSSING 1:  INJECTEREN EN/OF HYDROFOBEREN VAN MUREN

Onze specialiteit is injecteren van muren voor het oplossen van problemen met: opstijgend vocht, vochtplekken, salpeter en huiszwam.  Voor gevels met vochtinfiltratie wordt een hydrofuge behandeling voorgesteld.

VOORDELEN

. Definitieve en duurzame oplossing. Sluitende garantie.  Snelle uitvoering.  Eventuele tussenkomst overheid (premie).  Stijging meerwaarde vastgoed.  Verlaging energiekosten

WERKWIJZE

Onze specialisten herstellen eerst alle scheurtjes in de vochtige muur.   Hiervoor worden om de 10 à 15 centimeter kleine gaatjes geboord en worden deze geïnjecteerd met een gel. Na het injecteren zal dit product zich via de capillairen in de volledige mortellaag en het omringende metselwerk verspreiden, uitharden en aldus een doorlopende, permanente horizontale barrière vormen.  Bij het hydrofoberen van de gevel wordt ons product aangebracht dat de muur beschermt tegen de weersinvloeden en waterafstotend maakt.Onze technische adviseurs hebben reeds heel wat jaren ervaring in het bepalen hoe het vocht best bestreden dient te worden.

OPLOSSING 2:  PLEISTERWERKEN

Onze specialiteit is het oplossen van problemen met pleisterwerken aangetast door vocht met zoutontwikkeling.

VOORDELEN

. Definitieve en duurzame oplossing. Sluitende garantie. Snelle uitvoering. Eventuele tussenkomst overheid (premie). Stijging Meerwaarde vastgoed. Schilderklare afwerking

WERKWIJZE

Het aangetaste pleisterwerk wordt verwijderd tot ca 30 cm boven de schadegrens. Bij aanwezigheid van zouten dient een zoutbestendige folie aangebracht te worden vooraleer er bepleisterd wordt. Onze technische adviseurs hebben reeds heel wat jaren ervaring in het bepalen hoe het vocht best bestreden dient te worden.

OPLOSSING 3:  KELDERDICHTING

Afhankelijk van de vochtigheidsgraad varieert de behandeling.   Het is belangrijk bij kelderdichting dat de vloer waterdicht is.

VOORDELEN

. Droge kelder. Definitieve en duurzame oplossing. Sluitende garantie. Snelle uitvoering. Eventuele tussenkomst overheid (premie). Stijging Meerwaarde vastgoed

WERKWIJZE

De traditionele kelderdichting heet bekuiping. Deze behandeling wordt uitgevoerd in verschillende fases waarbij gebruik wordt gemaakt van fixeerlagen, snelcement en hydraulische waterdichtingsmortels.  Tevens beschikt AQUA CONSULT over de laatste nieuwe technieken voor het injecteren van betonmuren.Onze technische adviseurs hebben reeds heel wat jaren ervaring in het bepalen hoe het vocht best bestreden dient te worden.

OPLOSSING 4: KELDERDRAINAGE

Soms is de ondergrondse druk van het water te hoog en kan een traditionele kelderdichting geen oplossing bieden. In deze situatie gebruiken we een kelderdrainage die het teveel aan water in de kelder op de gewenste manier afvoert.

VOORDELEN

. Droge kelder. Definitieve en duurzame oplossing. Sluitende garantie. Snelle uitvoering. Eventuele tussenkomst overheid (premie). Stijging Meerwaarde vastgoed

WERKWIJZE

Het van binnenuit draineren van een natte kelder betekent dat zowel de muren als de vloeren behandeld worden en zorgt altijd voor een betrouwbare oplossing. Uw ongebruikte kelderruimte kan zelfs een nieuwe bestemming krijgen. Onze technische adviseurs hebben reeds heel wat jaren ervaring in het bepalen hoe het vocht best bestreden dient te worden.

OPLOSSING 5: VENTILATIE

Goede ventilatie is belangrijk, niet alleen ter preventie van vochtproblemen maar ook om een gezonde luchtkwaliteit in huis te bevorderen.

VOORDELEN

. Definitieve en duurzame oplossing. Sluitende garantie. Snelle uitvoering. Eventuele tussenkomst overheid (premie). Stijging Meerwaarde vastgoed. Verlaging energiekosten

WERKWIJZE

De meest toegepaste ventilatiesystemen in woningen zijn ventilatiesysteem van het type C of D. Het is ook mogelijk om losse ventilatoren aan te sluiten op een bestaand afvoerkanaal.  Deze techniek wordt vooral in badkamers en kleine ruimtes toegepast.Onze technische adviseurs hebben reeds heel wat jaren ervaring in het bepalen hoe het vocht best bestreden dient te worden.

Oplossing niet gevonden?

Tijd voor een gratis telefonische expertise. Aan de hand van enkele korte vragen kunnen we in 93% van de gevallen onmiddelijk de oorzaak van je vochtprobleem constateren. Volledig vrijblijvend zonder verplichting.

BEL NU 0800 67 120MAIL ONS HIER