Heb je vochtproblemen in huis?

Ongeveer 1 op 4 woningen in Vlaanderen heeft last van vochtproblemen. Er zijn verschillende manieren om vochtproblemen definitief aan te pakken. Tip: maak gebruik van de gratis vochtdiagnose om je zichtbare en verborgen vochtproblemen deskundig te laten vaststellen en berekenen. Wist je trouwens dat Aquaconsult een niet-droog-geld-terug garantie heeft van 20 jaar?

Vochtige kelder

VOCHTIGE KELDER

Heb je last van vocht in de kelder? Hiermee gaan vervelende bijwerkingen gepaard. Gelukkig biedt Aquaconsult efficiënte oplossingen.

LEES MEER

Vochtige muren

VOCHTIGE MUREN

Zijn de muren vochtig en is er sprake van een duidelijk vochtprobleem? Dan moet de oorzaak dringend aangepakt worden.

LEES MEER

Opstijgend vocht

OPSTIJGEND VOCHT

Opstijgend of optrekkend vocht is een groot probleem bij veel woningen. Het valt meestal voor bij oudere, meer poreuze muren. Aquaconsult biedt dé oplossing.

LEES MEER

Doorslaand vocht

DOORSLAAND VOCHT

Doorslaand vocht komt voor wanneer bijvoorbeeld regen zich een weg naar binnen de muren weet te banen. Vocht dat doorslaat vergt een volledig andere aanpak van vochtbestrijding.

LEES MEER

Condensatie

CONDENSATIEVOCHT

Condensatie is het meest voorkomende vochtprobleem, vooral in badkamers, keukens en kelders. In veel gevallen gaat condensatie gepaard met andere vochtproblemen in de woning.

LEES MEER

Schimmels

SCHIMMELS

Schimmels komen vaak voor op verborgen plekjes zoals achter kasten, in kelders of in badkamers. Een schimmel kan enkel groeien waar de luchtvochtigheid of bodem vochtig genoeg is. Schimmels worden bestreden door de oorzaak van het vocht weg te nemen.

LEES MEER

Meer informatie en brochure opvragen

Beantwoord de vragen hieronder en krijg op basis hiervan meer informatie en onze brochure. 

Aquaconsult camionette logo