AIRCONDITIONING

Een airconditioning heeft veel voordelen. Ten eerste zorgt een goed functionerend aircosysteem voor een goede regeling van de temperatuur in huis. Bovendien kan een airco zowel koud àls warm blazen. Zelfs in de winter kan je met een airconditioning dus gemakkelijk een beetje bijverwarmen!

Welke soorten airco er bestaan, wat de gemiddelde prijs is van een installatie en op welke aandachtspunten je moet letten ontdek je in dit artikel. Heb je vragen of wil je meer weten over airco’s? Dan kan je onderaan deze pagina onze brochure terugvinden en downloaden.

Eerst een klein woordje uitleg over AquaConsult. Wij zijn gespecialiseerd in airco-installaties zonder buitenunit. Hiermee bedoelen we dat de airconditioning een maximale flexibiliteit kent zonder een ingrijpende installatie (met logge buitenunit op de gevel of het dak). Onze aircosystemen hebben dus geen lelijke buitenunit maar bieden wel alle voordelen van traditionele aircosystemen. Enkel het esthetisch aspect is sterk  verschillend met andere systemen.

Bovendien kosten onze airco-oplossingen veel minder geld dan airco-installaties met een traditionele buitenblok. Eén van onze topproducten is de Innova-Aircoheater 2.0 welke in elke binnenruimte geplaatst kan worden. Hieronder vind je alvast enkele afbeeldingen terug van de Innova-Aircoheater 2.0. Heb je interesse in meer afbeeldingen of informatie over de Innova-Aircoheater 2.0? Download dan zeker de brochure onderaan deze pagina.

Meer info over Innova-Aircoheater 2.0.

Installatie van airconditioning op elke buitenmuur

Over onze Innova-Aircoheater 2.0

De Innova-Aircoheater 2.0 kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie van deze airco-installatie is:

– Het montagesjabloon en de bevestigingskit (A)

– De buizen voor de gaten (B)

– De externe roosters (C) 

Met een speciale boorkop voeren we een boring uit zodat het aircosysteem kan verbonden worden met de buitenlucht. Zo heb je alle voordelen van een vaste airco-installatie zonder alle nadelen die bestaan bij mobiele airco’s (deze zijn heel lomp, nemen veel plaats in en verslinden energie).

Airco kopen

AIRCO KOPEN

Wil je een airco-installatie aanschaffen? Dan zijn dit de dingen waarop je allemaal kunt letten als je een nieuw aircosysteem laat installeren.

Innova-Aircoheater 2.0 vanaf elke plek te bedienen via een moderne app

De Innova-Aircoheater 2.0 is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone. Met zijn diepte van slechts 16 cm is deze airconditioning verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is bijgevolg miniem, zowel buiten als binnen.

Aircoheater

MONOBLOCK AIRCO ZONDER BUITENUNIT

Een airco zonder buitenunit wordt ook wel eens een monoblock airco genoemd. Dit type airco bestaat zowel in een mobiele als een vaste variant.

Lees meer

Meer info over Airconditioning

MONOBLOCK AIRCO ZONDER BUITENUNIT

Een airco zonder buitenunit wordt ook wel eens een monoblock airco genoemd. Dit type airco bestaat zowel in een mobiele als een vaste variant.

Lees meer

Aircoheater

Verschillende merken van airconditioning

Er zijn diverse merken van airconditioners actief op de Vlaamse merkt. We sommen de bekendste hierbij even op:

Meer info vragen over onze Airco-oplossingen

Overweeg je de plaatsing van een airconditioning? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ’s winters en ’s zomers.