AIRCONDITIONING

Airconditioning zorgt voor een goede regeling van de temperatuur in huis. Welke soorten airco er bestaan, wat de gemiddelde prijs is van een installatie en op welke aandachtspunten je moet letten ontdek je hier.

Aquaconsult is gespecialiseerd in airco-installaties zonder buitenunit. Dat betekent dat het aircosysteem maximale flexibiliteit kent zonder een ingrijpende installatie die meestal ook veel geld kost. Eén van onze topproducten is de Aircoheater 2.0 welke in elke binnenruimte geplaatst kan worden.

Installatie op elke buitenmuur

De “Aircoheater 2.0” kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur. Alles wat nodig is voor de installatie zijnde montagesjabloon en bevestigingskit (A), de buizen voor de gaten (B) en de externe roosters (C) zit in de verpakking (met uitzondering natuurlijk van de boring en de boorkop).

De “Aircoheater 2.0” heeft vaste buitenroosters. Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone.

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de “Aircoheater 2.0” verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Aircoheater
Aircoheater

Meer info over Aircosystemen

Airco

MONOBLOCK AIRCO ZONDER BUITENUNIT

Een airco zonder buitenunit wordt ook wel eens een monoblock airco genoemd. Dit type airco bestaat zowel in een mobiele als een vaste variant.

Lees meer

Airco

SOORTEN AIRCONDITIONING

Airconditioning zorgt voor een heerlijke frisheid in huis. Wil je een airco kopen, dan kan je bij Aquaconsult kiezen uit verschillende types en modellen.

Airco onderhoud

AIRCO ONDERHOUDEN

De aircosystemen van Aquaconsult zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm.

Airco kopen

AIRCO KOPEN

Wil je een airco-installatie aanschaffen? Dan zijn dit de dingen waarop je allemaal kunt letten als je een nieuw aircosysteem laat installeren.

Meer info vragen over onze Airco-oplossingen

Overweeg je de plaatsing van een airco-installatie? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ’s winters en ’s zomers.