Klanten aan het woord

Aquaconsult behandelt meer dan 1500 vochtproblemen per jaar. Onze missie is dan ook een gezond huis voor iedereen dankzij onze vochtoplossingen. We hebben een team van verschillende vochtexperts en woningdeskundigen in heel Vlaanderen. Ontdek hieronder enkele getuigenissen van tevreden klanten van Aquaconsult.

Ervaringen Aquaconsult

“Deze week zijn ze hier al de muren komen inspuiten. De man heeft goed werk geleverd. Heeft hele dag doorgewerkt om op 1 dag klaar te zijn. Nu moet het nog drogen en dan kunnen we de plinten terug plaatsen en verven. Hoop dat we nu verlost zijn van de vocht. fijn weekend! Groetjes, Myriam.”

Geen resultaten? Geld terug!

Aquaconsult gaat prat op het gebruik van hoogwaardige producten (zoals bij muurinjecties). Hierin zit namelijk veel kwaliteitsverschil, wat zich laat voelen op langere termijn, zeker vanaf pakweg 20 jaar. Wil je dus over 20 jaar nog altijd een even droge kelder of droge slaapkamer, kies dan ook voor een partner die werkt met duurzame producten.

Lees onze reviews!

Niet overtuigd? Lees dan zelf de positieve reviews die mensen nalaten na een interventie van Aquaconsult.

Steeds de beste prijs

Ook al werken wij met de beste producten, ook onze prijzen zijn heel competitief. We stellen het nog scherper en betalen je het verschil terug indien je elders een betere prijs vindt.

TEVREDEN KLANTEN

(Lees alle Google reviews)

Kris Van den Berghe

Positieve ervaring met deze firma voor het plaatsen van een warmtepompboiler. Deden al het nodige om snel en professioneel deze boiler te plaatsen want wij zaten zonder warm water…. Bij andere firma’s kon je minimaal 3 weken wachten. Bovendien wordt er ook supersnel gereageerd als je bijkomende vragen hebt voor het aanvragen van de premie. Top service!

Bart Verschingel

Top kwaliteit en fijne mensen die de plaatsing doen.

Maxime Van Styvendaele

AquaConsult levert adequate diensten en respecteert de gemaakte afspraken. Een betrouwbaar adres wat mij betreft.

Charlotte Van Heurck

Topservice!

Martine Noël

Vriendelijk onthaal, snelle service, professionele plaatsing van goed materiaal.

Laurens Liekens

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde.

Terug gezond en droog wonen is misschien eenvoudiger dan je denkt

Vraag de Aquaconsult vochtexperts meer informatie aan over de aanpak, samen met de brochure