Vochtbestrijding in Gent: Aquaconsult staat voor je klaar

Als het op vochtbestrijding aankomt, is Aquaconsult nummer 1 in regio Gent.

Gent is met 248.000 inwoners de grootste stad van de provincie Oost-Vlaanderen. Heel veel gebouwen in de stad van Guy Verhofstadt en Isabelle A hebben last van vochtproblemen zoals zwarte schimmel of vocht in de kelder en het kan overal voorkomen. Zowel in het dak als bijvoorbeeld in de gevel. De vochtbestrijding in Gent kan verschillende vormen aannemen. Zo kunnen we muren injecteren of pakken we het vochtprobleem aan door middel van een kelderdichting.

 

Hoe herken je een vochtprobleem in Gent?

Maar hoe herken je een vochtprobleem? Er zijn verschillende symptomen aan verbonden. Zo kan je last hebben van kapotte voegen door vorst en/of verkleurd pleisterwerk. Beiden komen bij verschillende vochtproblemen voor, maar zeker bij doorslaand vocht. Doorslaand vocht komt regelmatig voor in de regio van “de Stroppenstad”. Dat komt vooral door de vele neerslag. Ook de grondsoort van de omgeving is een factor die meespeelt in het ontstaan vochtproblemen. In Gent is dat zandgrond.

Denk je dat je last hebt van zwarte schimmel of een ander vochtprobleem in “de Stroppenstad”? Contacteer dan zeker Aquaconsult en onze specialisten komen langs voor een gratis diagnose.

Waarom moet je als Gentenaars kiezen voor Aquaconsult?

Er zijn heel wat voordelen aan Aquaconsult. We hebben namelijk meer dan 20 jaar ervaring, we gebruiken alleen de allerbeste producten en we verzekeren een laagste prijs garantie. Ook zorgen we ervoor dat we antwoorden binnen de 24 uur en de vocht expertises van onze specialisten zijn gratis.

 

Aquaconsult komt zijn beloftes na

Bij vochtbestrijding in Gent is het echt belangrijk dat je specialisten inschakelt om het vochtprobleem aan te pakken. Want pas als het professioneel is aangepakt, weet je zeker dat het probleem is opgelost. 

En met Aquaconsult weet je één ding zeker: wij komen onze beloftes altijd na. Aangezien we enkel met topproducten werken, blijven die vochtoplossingen zonder probleem jarenlang performant. We verzekeren het met onze garantie.

VRAAG HIER EEN GRATIS EXPERTISEVERSLAG AAN
Aquaconsult troeven

Vochtbestrijding in regio Gent

Met de gegevens die jij ons doorzendt, komen onze specialisten vrijblijvend bij je langs voor een gratis vochtexpertise. Ze komen langs met professionele meetapparatuur zodat we jou een precieze diagnose kunnen geven. Dan beslis jij nog altijd of je ons contacteert om het vochtprobleem op te lossen. Dit is niet alleen in Gent, maar ook in de omliggende steden en gemeenten, zoals Merelbeke, Wetteren, Nevele en Oostakker. Je vindt Aquaconsult over de hele provincie Oost-Vlaanderen. Ook in de steden Sint-Niklaas, Aalst, Aalter, Deinze, DendermondeGeraardsbergen, Lokeren, Oudenaarde, Ronse en omgeving.

Zoek je dus een echte vakman voor vochtbestrijding in Gent ? Neem nu contact op met Aquaconsult en onze specialisten komen met veel plezier bij je langs.