Garantie op een tevreden ervaring met hoog rendement op investering

Aquaconsult is niet zomaar een vochtbestrijdingsbedrijf. We bieden een uniek renovatie-aanbod waarbij de prijzen heel betaalbaar blijven maar de hoge productkwaliteit garant staat voor decennialang droog woonplezier.

Ervaringen Aquaconsult

Bovendien zorgen onze interventies voor een voelbare stijging van de waarde van uw woning. Een woning met bijvoorbeeld een vochtige kelder is niet enkel minder functioneel (de kelder is minder bruikbaar dan hij zou kunnen zijn), hij is ook structureel in verval.

Het vochtprobleem tast namelijk niet enkel de kelder aan maar kan met opstijgend vocht via de muren ook verder andere delen van de woning infecteren, zoals de woonruimtes op het gelijkvloers.

Geen resultaten? Geld terug

Aquaconsult gaat prat op het gebruik van hoogwaardige producten (zoals bij muurinjecties). Hierin zit namelijk veel kwaliteitsverschil, wat zich laat voelen op langere termijn, zeker vanaf pakweg 20 jaar. Wil je dus over 20 jaar nog altijd een even droge kelder of droge slaapkamer, kies dan ook voor een partner die werkt met duurzame producten.

Lees onze reviews

Niet overtuigd? Lees dan zelf de positieve reviews die mensen nalaten na een interventie van Aquaconsult.

Steeds de beste prijs

Ook al werken wij met de beste producten, ook onze prijzen zijn heel competitief. We stellen het nog scherper en betalen je het verschil terug indien je elders een betere prijs vindt.

TEVREDEN KLANTEN

Charlotte Van Heurck

Topservice!

Jeroen Van Raemdonck

Onze kelder is terug helemaal droog en we kunnen hem terug gebruiken
bedankt!

Jee Nivelle

Top aannemer en vriendelijk personeel

Terug gezond en droog wonen kan misschien eenvoudiger dan je denkt

Vraag de Aquaconsult vochtexperts meer informatie aan over de aanpak, samen met de brochure

Optrekkend of doorslaand vocht? Aquaconsult heeft 20 jaar ervaring

De aankoop van een eigen woning is altijd een droom die gerealiseerd wordt. Die droom kan soms snel een nachtmerrie worden als blijkt dat er vochtproblemen in de woning voorkomen zoals optrekkend vocht of doorslaand vocht.De waarde van uw woning daalt en de energiekosten stijgen maar belangrijker nog is dat vocht slecht is voor uw gezondheid. Bij AquaConsult kan u terecht voor een advies met ervaring.Met AquaConsult haalt u 20 jaar expertise in huis in voor het oplossen van problemen met: opstijgend vocht, optrekkend vocht, doorslaand vocht, condensatie, schimmels, vochtplekken, salpeter, huiszwam, huismijt, vochtige kelders, ventilatie en gevels. Vraag hier een gratis vochtdiagnose aan.

ONTDEK DE VOORDELEN
20 jaar ervaring

Laagste prijs garantie

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je toch een lagere prijs bekomen voor dezelfde kwalificatie als de onze, betalen wij je het verschil terug! Uiteraard mits het voorleggen van een gedetailleerde officiële prijsofferte van een concurrerend bedrijf van hetzelfde niveau.Elders een lagere prijs gevonden? Verschil terugbetaald! 

ONTDEK ONZE GARANTIES