Aircoheater zonder buitenunit laten plaatsen?

Er zijn verschillende types Aircoheater zonder buitenunit op de markt en dat is niet voor niets: de Aircoheater is het meest populaire monoblock aircosysteem.

Dat de Aircoheater zo populair is, valt gemakkelijk te verklaren. Het aircosysteem biedt enorm veel voordelen en lage prijzen. Al deze voordelen bespreken we in dit artikel.

Waarom de Aircoheater zonder buitenunit zoveel voordelen heeft

Airco installateurs Aquaconsult

De Innova-Aircoheater (ook gekend onder de naam Innova) heeft geen buitenunit en dat is natuurlijk vanzelf al een voordeel. Deze opstelling bespaart enorm veel plaats en oogt veel eleganter.

Zeker voor mensen die airco in het appartement willen plaatsen, biedt deze installatie enorm veel voordelen ten opzichte van systemen met buitenunit.

Daarnaast kent deze Aircoheater nog verschillende troeven. Een oplijsting.

 

  1. Geen zichtbare buitenunit
  2. Eenvoudig te installeren
  3. Beperkt ruimteverlies
  4. Aircoheater is vele malen goedkoper dan een traditioneel airco splitsysteem

Kies voor de Innova-Aircoheater, kies voor zekerheid

Overweeg je om een airco zonder buitenunit te kopen? Dan is de keuze voor een Innova-Aircoheater snel gemaakt.

Niet enkel is de prijs van de Innova-Aircoheater 2.0. bijzonder scherp, ook vind je in dit systeem een lucht-lucht warmtepomptechnologie die kan gecombineerd worden met ionisatietechnologie.

AquaConsult biedt dankzij haar gamma Innova-Aircoheaters de mogelijkheid om extra luchtzuivering toe te voegen. Dat doet geen enkele andere airco-installateur en maakt ons gamma dan ook uniek in de markt. Onze ionisatoren halen alle onzuiverheden uit de lucht, inclusief bacteriën, virussen, pollen en fijnstof.

Met de Aircoheater van AquaConsult kan u dus niet enkel verwarmen in de winter of koelen in de zomer. Ook is dit type monoblock airco uitstekend als ventilatiesysteem en kan deze monoblock worden voorzien van ionisatoren die de binnenlucht grondig reinigen van alle onzuiverheden.

Airco-installatie

Prijs van Aircoheater

Overweeg je de plaatsing van een Aircoheater aircosysteem zonder buitenunit? Vraag dan meer vrijblijvende informatie aan over de prijs, het onderhoud, de installatie, het energieverbruik en de functies voor ‘s winters en ‘s zomers. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en het installatietype. Vraag daarom vrijblijvend alle mogelijkheden op aan één van onze aircospecialisten.