Met enthousiasme delen we graag het nieuws dat AquaConsult de afgelopen weken herhaaldelijk in de spotlight heeft gestaan! Als bedrijf koesteren we een passie voor vochtbestrijding en streven we ernaar om voor iedereen een gezond huis te realiseren. Het is daarom fantastisch om te zien dat onze expertise erkend wordt door gerenommeerde mediabedrijven.

Natte Kelders

We merken het steeds vaker. Heel veel woningen hebben te maken met een vochtige tot natte kelder. Daarbij gaat het niet alleen over woningen die zich bevinden in een straat die is overstroomd. Ook mensen die voorheen nooit problemen hadden, worden nu geconfronteerd met vochtige kelders. Hoe komt dit? En waarom komt dit steeds vaker voor?

Dit is dan ook de reden waarom er beroep werd gedaan op de expertise van AquaConsult. Onze zaakvoerder Luc Lambrechts gaf enkele bekende mediabedrijven toelichting over dit topic.

In de Schijnwerpers

De expertise van AquaConsult verscheen op verschillende mediamerken:

  • VRT NWS: In een recent artikel getiteld “Uitzonderlijk hoge grondwaterstand: belangrijk voor drinkwater en landbouw, maar het heeft ook vervelende gevolgen” werden we geïnterviewd. Het was een geweldige ervaring om diepgaande inzichten te delen met de lezers van VRT NWS.
  • Nieuwsblad: Onze zaakvoerder Luc Lambrechts gaf een boeiend interview bij Het Nieuwsblad. We bespraken wat je best doet wanneer je een natte kelder hebt.
  • Radio 1: Onze zaakvoerder werd eveneens geïnterviewd om uitleg te geven over de buitengewoon natte eerste weken van 2024.
  • De Morgen: Als laatste ontving Luc halverwege maart een telefoontje van De Morgen, waarin hen enkele vragen werden gesteld over het grote aantal aanvragen met betrekking tot vochtige kelders.

Onze Dank

Onze oprechte dank gaat uit naar VRT NWS, Nieuwsblad, Radio 1 en De Morgen voor de mogelijkheid om onze kennis en inzichten te delen. We waarderen de erkenning en kijken uit naar toekomstige kansen om samen te werken.

Ontdek Meer

Wil je graag meer leren over vochtproblemen en hun oplossingen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze blog. Zit je zelf met een vochtige kelder of ervaar je een ander vochtprobleem? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat voor jou de beste vochtoplossing is.

Meer informatie en brochure opvragen

Beantwoord de vragen hieronder en krijg op basis hiervan meer informatie en onze brochure. Wil je de kostprijs laten berekenen? Geef dit dan duidelijk aan in het tekstveld hieronder en wij doen het nodige.